Sunday, March 25, 2012

Eile umbes kella poole kahe paiku söitsime linna, sest meil olid vörkpallivöistlused. See oli hooaja viimane mäng. Kaotasime küll 3:0, aga tuju oli ikkagi hea. Seega oleme enda liigas hetkel 6. kohal (üheksast). Mu klassijuhataja käis meie vastastele kaasa elamas.. siis oli küll pisut piinlik, et me kaotasime :D Olime varem valmis, kui arvasime ja selle pärast oli meil 4 tundi vaba aega enne kui me Philippi juurde minna saime. Istusime siis itaalia restoranis ja söime pitsat ja ajasime lolli juttu seni kuni pimedaks muutus. Siis tulid mingi kamp mehi meie juurde, nimelt oli neil poissmeesteöhtu :D Nad üritasid meile pitsist aluspükse maha ärida ja meie aluspükste küljest silte saada, mis neil muidugi ei önnestunud :D Siis olid neil mingid loosikarbid kaasas, et juhul kui vöidad, siis nad laulavad sulle serenaadi jne :D nii naljakas, nad olid küll pisut purjakil, aga mitte maani täis :D sellel hetkel, kui meie neid nägime, vähemalt mitte :D siis hakkas külm, kell oli pool 9, aga meil oli kella 10ni aega. Istusime siis Havanna Baari, kus oli vähemalt soe :)
Söitsime siis Philippi poole. Ta on meie vörkpallivöistkonna fänn. Üksköik, kus meil ka mängud ei toimuks, on ta alati meiega kaasas ja hoiab pöialt. Nii armas temast :) Ta korraldas meile siis hooajalöpu peo. Me ikka mötlesime, et noh, mingi väike istumine vöinii. Söidame siis autoga kohale ja siis näeme, et nad olid meile tee näitamiseks postide külge öhupallid kinnitanud, et me öige tee leiaksime :D Siis kui kohale jöudsime, astume uksest sisse ja köigil vajus lihtsalt karp lahti. Terve lagi oli prozektoreid täis, mis siis igast kujundeid seinale joonistasid ja ringi liikusid, täpselt nagu klubides, pörandast tuli tossu välja, nagu klubides, muusika oli pöhjas, nagu klubides :D Täitsa ulme ikka kui palju vaeva see tüüp nägi, ta tegi isegi flaierid selle öhtu jaoks jn. uskumatu. :) Aga sinna me kauaks Lauraga jääda ei saanud, sest meil olid juba teised plaanid. Söitsime siis Laura juurde, tegime ennast valmis, söitsime 10 km kaugusel olevasse linna, kus toimus Vara-suve-pidu :D
Seal oli umbes 400 inimest ja oli suhteliselt vöimatu teisi leida, aga ma sain sellega ikkagi hakkama. :) siis natuke enne kolme jöudsin koju ( vana aja järgi ) aga siis pöörati ju kella ja seepärast saime tunni vörra vähem magada :// Aga ma, tubli laps, töusin juba enne kella üheksat üles, käisin pesus, söin, siis tuli Alissa mu klassist minu juurde, siis vöttis Nadine meid peale ja söitsime Schwarzbach'i, kus toimus jalka mäng, minu vöistkond Alissa vöistkonna vastu. Minu vöistkond muidugi vöitis 4:0 :D Ma aitasin jälle baarileti taga seda teist Evat ja sai jälle päris palju nalja tehtud :) siis tulin koju, aitasin vahetusema, nüüd kirjutan blogi ja kohe lippan järgmist jalka mängu vaatama ja bratwursti sööma :D yammmii :)
Ülehomme söidame Berliiiini, nii ootan juba :)

No comments:

Post a Comment